Thread: Most bizare debugging issue I've ever seen

  1. #1
    Registered User awsdert's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    1,674

    Most bizare debugging issue I've ever seen

    A screen shot or 2 would not have conveyed the issue all that well, here's a short window capture displaying the issue (watch the address of app->vfxcfg), anyone able to understand why this difference occurs despite app pointing to the same address using the same structure as it's type?

    odd_debug_issue.ogg - Google Drive

  2. #2
    Registered User awsdert's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    1,674
    Never mind, finally found the source of the problem... I think, either way the issue no longer exists, what I fixed was the type of pointer I was using in the function (not the struct), I was still using VFXCFG** when I should've changed it to VFXCFG*, the prior was a relic from old code (had been modifying the function while I was experimenting with uniform buffers, haven't managed to use them right yet though)

Popular pages Recent additions subscribe to a feed

Similar Threads

  1. Bizare C/Lua issue
    By awsdert in forum C Programming
    Replies: 1
    Last Post: 01-06-2019, 06:12 AM
  2. Need some help debugging
    By zolfaghar in forum C Programming
    Replies: 17
    Last Post: 06-06-2016, 01:26 PM
  3. bandwidth issue / network issue with wireless device communication
    By vlrk in forum Networking/Device Communication
    Replies: 0
    Last Post: 07-05-2010, 11:52 PM
  4. debugging - step into issue
    By barneygumble742 in forum C++ Programming
    Replies: 7
    Last Post: 03-15-2009, 12:30 PM
  5. Debugging issue
    By JamesKidder in forum C++ Programming
    Replies: 11
    Last Post: 11-03-2008, 11:14 PM

Tags for this Thread