PDA

View Full Version : dbase error



iain
08-12-2001, 08:19 AM
i keep getting an error page reporting a databse error, this like every two/three posts whats going on people?

Govtcheez
08-13-2001, 06:46 AM
Yeah, I've gotten that error, too. It also doesn't increment your count if you get it to post then.

iain
08-13-2001, 09:09 AM
that would explain why i have so few posts registered!
aha