PDA

View Full Version : Code Tag Button



twomers
09-17-2006, 06:03 PM
Hi,

There was the memorable thread (http://cboard.cprogramming.com/showthread.php?t=81961)in relation to the forcing of users to use code tags for any piece of code that went over a tiny snippet, and I think it was generally agreed (~10:1) that the code tags should be introduced, so I say this - most of the time I use the quick reply facility to reply to threads, and I find it annoying having to put in the code tags myself (or transform quote tags to code ones). Does anyone else feel that a "quick reply code tag" button would be beneficial?

Wraithan
09-17-2006, 06:07 PM
I hardly ever use those buttons as is... unless I am on a new board and don't know the format they use.

twomers
09-17-2006, 06:07 PM
I hardly ever use those buttons as is... unless I am on a new board and don't know the format they use.
Type it out by hand? I'm lazy you see :p

Mario F.
09-17-2006, 06:08 PM
oh brother... if they don't reinstate the script, why would they...

... look, in other words, why don't someone please post a poll i can agree with? I'm starting to feel bad. Am I cranky? :)

twomers
09-17-2006, 06:11 PM
>> Am I cranky? :)

I don't know. It's not that late GMT time yet, so I shouldn't think so ;)

SlyMaelstrom
09-17-2006, 06:20 PM
I type it by hand... in fact, I'd say 95% of the people that use quick reply a lot type it by hand and have no problem with it. However, I see no harm in it, so I voted "Yes"... even though the answer would really likely be "No".

psychopath
09-17-2006, 06:23 PM
Same thinking as Sly.

twomers
09-17-2006, 06:25 PM
Maybe I should have been somewhat snide and deceitful in my poll, and asked if they would have a problem with it ... that way I could potentially have gotten some more yes votes :)

Queatrix
09-17-2006, 06:40 PM
twomers, I agree with you completely. It is annoying to have to write it out by hand. (Man, we are a lazy socitey. :p) In fact, I am using it right now.

twomers
09-17-2006, 06:42 PM
Man, we are a lazy socitey. :p

Heh (and if this motion gets passed), soon to get lazier :D

swgh
09-18-2006, 08:06 AM
i voted yes, to cope with the small percentage of the board people who erither dont understand code tags or cant be bothered to use them

siavoshkc
09-18-2006, 12:34 PM
Who is responsible for such things? Administrators or Moderators?

Queatrix
09-18-2006, 12:43 PM
Admins.

BTW: Vote yes to my poll below, and you can shorten your sig! :)

Salem
09-18-2006, 12:49 PM
It's all down to admin this kind of stuff.

major_small
09-18-2006, 12:58 PM
I answered the poll as it was asked... no, I would not use a code tag button... but if it's a good idea to have it there for the lazy people? that's another story ;)

jafet
09-23-2006, 09:13 PM
IF there was an auto code tags button on Quick Reply...

* The newbies wouldn't use it anyway, as they would be too in an "urgent" hurry all the time to be bothered to use it.
* As for me, I would just "[ CODE][/CODE ]" it by hand. Most of the trivial code example I post are typed out directly in the Quick Reply textarea anyway. Come on people, set an example...

So personally, I don't see the need for it. Maybe for some of the senior members, but I don't think I'd find a good use for it, other than a waste of good bandwidth.

maxorator
09-23-2006, 11:44 PM
If there's a quote button, there should be a code button. Simple logic.

siavoshkc
09-24-2006, 07:07 AM
If there's a quote button, there should be a code button. Simple logic.
Yeah, I am fully agreed with this simple logic.
It seems it is hard for admins to manipulate VBulletin built-in configuration.

System_159
09-24-2006, 10:25 AM
I never use the quick reply. I also never use the code tag button(just type it, it takes less time than finding it with the mouse).

maxorator
09-24-2006, 11:07 AM
Actually, I don't use it too, but making this shouldn't be so difficult, because it can just be copied from quote button and then change the picture and text it adds.

twomers
09-24-2006, 12:18 PM
>> because it can just be copied from quote button and then change the picture and text it adds.

... Or you could just copy it from the proper reply ... like I did :p


<td><div class="imagebutton" id="vB_Editor_001_cmd_wrap0_code"><img src="images/editor/code.gif" width="21" height="20" alt="Wrap [CODE] tags around selected text" /></div></td>

@Admins - Go on ... do it!! Just once, it can't hurt!

(Do admins give in to peer pressure?)