PDA

View Full Version : ProtoPage



sunnypalsingh
06-04-2006, 01:22 AM
http://www.protopage.com/v2

Here u can customize ur favourite links in to one webpage and set it as hompepage.

SlyMaelstrom
06-04-2006, 01:57 AM
Google (http://www.google.com/ig?hl=en) has been doing this for a while.

joeprogrammer
06-05-2006, 09:34 AM
I have Pac-Man on my Google homepage :)