PDA

View Full Version : VS6 Pro & VS7 Beta 2



(TNT)
12-26-2001, 07:27 AM
Hey,

In Visual Studio 7 beta 2 i hate or cannot use the resource editor properly and i coudnt get my code to work with it properly, but there are features that i like in VS7 and i want to keep it installed. However i also need to be able to make progs using a good resource program. So can i have Visual Studio 6 and VS7 insalled in 2 seperate Dirs, without casuing and problems/conflictions?

Thanks
TNT

nvoigt
12-26-2001, 12:20 PM
Yes, thats not a problem. I have both installed at work. Works like a charm. I didn't notice any changes in the VC resource editor though. It's still the old one.

Troll_King
12-27-2001, 07:33 AM
VS 7 is a beta. It should not be installed on your main computer if that computer is mission critical. This goes for all beta software.