PDA

View Full Version : What kind of computer you have?



Yoshi
12-24-2001, 09:12 PM
The main one you use

Unregistered
12-25-2001, 12:49 PM
you ask many questions........who do you spy, sorry work for

oskilian
12-25-2001, 09:08 PM
PC, but apart from Laptop, PC and MAC. I don't think there would be too many votes on the rest

Specially a Game Console, why would you be on cprog if you didn't have a normal computer?

Oskilian

Pendragon
12-26-2001, 01:57 PM
PC. It was a package made by Tiny Computers Inc. but with a few add-ons ie. new keyboard/mouse/speakers/soundcard/processor/HD/CD-RW...
I just rebooted it and am not very happy about being stuck using MSIE V 5.0!! That and I can't find the jewel case for Microsoft Works that has the CD-KEY on it! ::Groan::

I'm downloading Netscape Navigator ::bows to the master:: 6.2 as I type! :D

-Pendragon

Series X4 1.0
12-26-2001, 03:40 PM
Mostly PC, and my brain.


case for Microsoft Works that has the CD-KEY

GHAAA!!! :eek:

Don't you use pirated Microsoft software? I'm scared.

Alright, we can all make mistakes sometimes (well I can't). Now install Linux instead.

Pendragon
12-26-2001, 03:51 PM
install Linux

Alright, we can all make mistakes sometimes

Heehee... okay. I'll stop misquoting you now...;) :D

-Pendragon

Yoshi
12-26-2001, 08:50 PM
Hey, who got a Mainframe?

DISGUISED
01-10-2002, 03:28 PM
Computer for what? Connecting to the internet?

In that case........

PC
Laptop
Palm
Cell Phone

gnu-ehacks
01-10-2002, 08:02 PM
LoL, I have 3 PC's...2 of them are celeron 400 mHz, and the last is an athlonxp 1700+...Pretty cool! 2 are connected to the internet.

zahid
01-11-2002, 10:31 PM
Clone PC: AMD 500MHz, 128 RAM, 20 GB HDD

boingy_man
01-11-2002, 10:54 PM
550 MGhz 256 RAM =) (oh Win98)

Dissata
01-11-2002, 11:06 PM
laptop:

pent. 1ghz
256 RAM
16mb graph. card
29gig HH
cd-cdrw/dvd
XP

mithrandir
01-12-2002, 12:38 AM
A PC + an old case and a 486 sys board which were going to be used for my nix box, but it never happened.

adrianxw
01-12-2002, 02:13 PM
At home, my same sad old PII 233MHz. At work, a 1.7GHz Athlon, front ending a super dualled, (each machine is dualled so 2x2x64bit processors), 1GHz, 64bit DEC Alpha, (yeah, I know DEC was bought out by Compaq, but I can't bring myself to call Alpha's, OpenVMS, and other truly professional kit "Compaq").

Fordy
01-12-2002, 02:51 PM
At home

PC1: PIII 600Mhz, 10Gb SCSI HD, CDRW, Zip Drive, GEForce2 Vid card, Windows 2K Professional,

PC2: AMD K6 400Mhz, 4GB HD, 9GB HD, Voodoo Graphics Accell, Win98 & RedHat 7.0 (Duel Boot)

Both Are networked to a hub and have more software than you can shake a stick at..........

(Both are mongrel systems that I made up of parts pilfered, borrowed or bought online (Ebay :)))

At Work

Compac PIII 1Ghz, 10Gb HD, Win 98 and an amazing Front end for a Oracle Database that was written in VB, Cost an absolute fortune and religiously manages to crach on every workstation in the organisation at least 5 times a day without fail....

novacain
01-14-2002, 02:03 AM
At work
P3 450 256SDRAM, G2 64Mb M200 ADSL
(Fast internet, slow everything else)
At home
Athlon 1600XP, 512DDR, G2 64Mb Ultra, 56K dialup
(Slow internet, fast everything else)
Cel566 (o/c 850), 256SDRAM, TNT2 32
(the slave)

breed
01-14-2002, 06:20 AM
420ghz 96RAM 6gigHD DVD CDre-write & very fast fingers

cody
01-14-2002, 09:02 AM
Work:
1 PC (nice one :))
...some free-4-all workstations (sometimes)

Home:
1 PC (old one :()
1 SUN workstation

I didn't count my handheld ;)

aloa
cody

Govtcheez
01-14-2002, 09:09 AM
> 420ghz

Wow!

Home:
P3-500 (actually, the BIOS seems convinced, through no effort of mine, that it's a 515 Mhz), 128MB RAM, 13 GB 7200 RPM HDD & 40 GB 5400 RPM HDD - see it here... (http://www.flashdaddee.com/forums/showthread.php?s=&threadid=695)
Work:
Um.... Not sure - fast enough, that's for sure

Everywhere:
Palm Vx

Betazep
01-24-2002, 06:28 PM
I don't have a computer. I use a x86 configuration of stones, sticks, and mud to beat tones onto a telephone line that is attached to my tongue.

I get about 2400 baud on my fast days for connection rate, and about 10 processes per minute. My memory is CRS, and my bus speed is about 55 mph if there isn't any traffic.

I have eighty friends that like to brag about how bad-ass their computer is and how well they can process AOL software and video games.

I have people that I work with that can do more with a 486/100 than most people I have seen can do with their 1.8G.

For some people, it is nice to have a $2,000 paper weight. I just think it is funny...

incognito
01-24-2002, 07:47 PM
PC here.

iain
01-24-2002, 07:56 PM
A PC, a linux box and a laptop

Yoshi
01-24-2002, 08:27 PM
I believe that there is only 1 ENIAC around the globe... But we have two votes!!

Drewpee
01-25-2002, 08:52 AM
You forgot Cray! I don't have one though...

work: Athlon 1.1 Ghz, 256 Mb SDRAM, 30 Gig Maxtor, 32 Mb GF2 & older TNT 2, 2x 19" Monitors, 16x CD RW, 12x DVD

home: XP 1700+, ASUS A7V 266-E RAID, 256 Mb DDR SDRAM, 40 Gig Maxtor, 32 Mb GF2 24x CD-RW, 16x DVD, Sound blaster 5.1.
It'll do anything a 486/100 can do, maybe even a bit faster :)

bman1176
01-25-2002, 08:57 AM
Originally posted by oskilian
PC, but apart from Laptop, PC and MAC. I don't think there would be too many votes on the rest

Specially a Game Console, why would you be on cprog if you didn't have a normal computer?

Oskilian

Gaming Console - in Japan the PS2 has a Linux OS, thus allowing you to develope software using C or C++.

I voted for PC, but use MAC, Laptops, MAINFRAME, and Computer not out on the Market. Just look at my pic by my name and you can guess what other computers I work on.