PDA

View Full Version : Fruity Loops Plugin



luciarojano
12-09-2005, 10:03 AM
I need to know how to create a plugin for fruity loops. Can anyone please help?

Govtcheez
12-09-2005, 10:07 AM
There isn't much in the way of quality control for Froot Loops, so the diameter varies greatly. There will be some times when a 6.5mm jack will work well, but others when you're going to need a 1/4" one. These are called "Loose Loops" and it's generally agreed that the improvement in bass effect isn't worth the overall reduction in clarity.

anonytmouse
12-09-2005, 10:23 AM
Is this thread about breakfast cereal?

pianorain
12-09-2005, 10:59 AM
I've found that thread works well for creating strands of Froot Loops. Very festive...especially if you're the sort that uses multi-color Christmas lights. As an added bonus, all you have to do is carry a squirt gun filled with milk and you've got ready-to-eat cereal anywhere in the house.

alphaoide
12-09-2005, 11:09 AM
They have their own support forum http://www.fruityloops.com/

pianorain
12-09-2005, 12:54 PM
They have their own support forum http://www.fruityloops.com/Argg...you and your on-topic posts!

RobR
12-12-2005, 07:01 AM
I think you'll find it's called FLStudio these days. The SDK (with full instructions etc.) is available from flstudio.com. However, even the developers themselves recommend VSTi development over FL native plugins.

Yes it was on-topic. Yes, I don't care :p