PDA

View Full Version : Problem in UT2k4



Draco
07-02-2004, 11:12 AM
I've got a funky problem that started a little while ago when I play Unreal Tournament 2004. The keyboard and mouse input will lag or be blocked for a second or two at at time. It does this at a variable amount, usually enough to where I cant really play. I thought it would be something like CPU temp or the system trying to keep up, but the rest of the game keeps running smoothly. ANyone have any ideas?

ober
07-02-2004, 11:20 AM
Post it in the Tech Board?

Seriously tho, have you tried uninstalling and reinstalling? Are your drivers up to date? Does your system meet the min requirements?

Govtcheez
07-02-2004, 12:03 PM
How much RAM do you have? Vid card? What else do you have running?

Draco
07-02-2004, 12:14 PM
I shut everything off when I play. My system isnt great, but it meets the requirements, and runs. I've got an AthlonXP 1900+ with 256MB ram and a GeForce 3. I would have thought it was that except it only started doing it and Ive had the game since around Easter, and when my input lags nothing else does. I should check the drivers though.

-=SoKrA=-
07-02-2004, 01:34 PM
So, what did you install/uninstall to/from your computer around Easter, then. Maybe it's one of those things.

Draco
07-02-2004, 02:35 PM
It probably is. My computers been doing a few weird things since then.

sean
07-02-2004, 05:16 PM
... spy ware?

Draco
07-04-2004, 12:24 AM
I would assume not, I use Ad-Aware about twice a week.

ZakkWylde969
07-06-2004, 09:15 PM
My problem with UT2K4 is the total crap multiplayer online. The maps are too big, and the charactors too small. Singleplayer is awsome though.

Draco
07-07-2004, 08:56 AM
the multiplayer is by far the best part of the game. Even on the largest maps, when I play in a 16 person lan game with the waves of enemies, I'm wishing for more space.