PDA

View Full Version : Version of Windows



drdroid
08-01-2003, 08:14 AM
Which version of windows do you use? I just wanna know numbers here but if you want to express your opinion, go ahead.

edit: WOOO HOOO!!!

::click::

In the background - "You are an idiot!! hah!! hah hah hah haaaa!!!"

AGAAAAAAIN!!!

::click::

sean
08-01-2003, 10:06 AM
XP - But I think I actually prefer the DOS based version like 95 and 98. I really gotta get Linux....

Lurker
08-01-2003, 10:10 AM
I, too, like XP :D .

Govtcheez
08-01-2003, 10:24 AM
XP on one, 3.1 on another

edit: and 2K at work

Fountain
08-01-2003, 10:25 AM
I like my XP.

Do you mean what you use at home? Work? How about both?

sean
08-01-2003, 10:35 AM
I'm like Cheez - except I don't have a real job.... They should set it up so you can select multiple options on a poll.

ZakkWylde969
08-01-2003, 10:38 AM
My personal computer is 95. My family one is XP. I got an old Toshiba Sattelite Pro that I'm going to try and fix up and put freeBSD on it.

Govtcheez
08-01-2003, 10:42 AM
Originally posted by sean_mackrory
They should set it up so you can select multiple options on a poll. Voila! It's done!

Wait, it was already done :p

VirtualAce
08-01-2003, 01:06 PM
Win98 SE. Sorry gotta have my DOS mode so I can tinker with all of my assembly code that is going to take over the world.

My dad has XP and when I'm over there it seems to do ok. Other than the fact that his reboots consistently for no reason. Re-installed the thing, too, and went back to FAT32 (NTFS was somewhat slower to me) and it still goofs up.

MethodMan
08-01-2003, 01:08 PM
WinMe was crappppppppppppp. It gave me sooooo many problems.

XP has been good for me, no major problems yet.

>>My dad has XP and when I'm over there it seems to do ok. Other than the fact that his reboots consistently for no reason. Re-installed the thing, too, and went back to FAT32 (NTFS was somewhat slower to me) and it still goofs up.

I had the same problem, it was my network drivers, they needed to be updated. That seemed to fix it.

FillYourBrain
08-01-2003, 01:09 PM
bubba, perhaps a hardware problem? Mine's been great. XP home. If you try running a different windows version on his machine you may still see the same thing. Just a thought.

adrianxw
08-01-2003, 02:29 PM
I have 95, NT4 and XP systems in the house. Whatever I find on site!

drdroid
08-01-2003, 02:31 PM
I have win98, nt, xp(but can only be used on one computer).

VirtualAce
08-01-2003, 02:51 PM
Thanks all. I'll check into that. Replaced the power supply thinking it was a power problem. No go.

sean
08-01-2003, 03:24 PM
No major problems for me with XP, but very often a grey rectangle with no features will show up and cover 95% of the desktop. Had the same problem with 98 though.

KurtSurge
08-01-2003, 04:38 PM
Originally posted by MethodMan
WinMe was crappppppppppppp. It gave me sooooo many problems.

It's still giving me problems!

Scourfish
08-01-2003, 10:20 PM
Anything that's still compatible with "Day of the Tentacle"

ygfperson
08-01-2003, 11:08 PM
Originally posted by Scourfish
Anything that's still compatible with "Day of the Tentacle"
Hehe... I liked that game. I used to play the old Maniac Mansion when I was a kid.

Mine is win98se because I haven't bothered upgrading it. There's no real reason to.

//edit: although in the fall I'll be using winxp on my laptop for college.

Xei
08-01-2003, 11:16 PM
I'm running Windows 2003 Server, too.

Shadow
08-01-2003, 11:57 PM
Windows XP Professional on my up-to-date self-built PC, and MS DOS 6.22 on my DOS Box - gotta play commander keen, raptor, n all them Apogee greats. :D

Windows XP Home on family pc...windows XP pro at school.

I do have Windows 95 and 98se on cd somewhere..

Perspective
08-02-2003, 12:13 AM
>> gotta play commander keen, raptor, n all them Apogee greats

remember "Catacombs" ?? that one was great

Xei
08-02-2003, 12:33 AM
I loved Origins Privateer, and Privateer 2 games. Those were the best, and had videos of Clive Owen (Played in The Bourne Identity).

FloatingPoint
08-02-2003, 03:45 AM
XP Pro here.

RobR
08-02-2003, 01:42 PM
No option for Win 286?

(or 1.0)

:mad:

XSquared
08-02-2003, 03:39 PM
Win XP at home, 2k at work.