PDA

View Full Version : "Profile"



RoD
07-23-2003, 08:03 PM
Hey guys is it just me or is the "profile" button under member's posts missing?

Eibro
07-23-2003, 08:36 PM
It's just you.
Or maybe it's that stuff I slipped into your soup.

confuted
07-23-2003, 09:15 PM
It only works on registered members... first button on the left

RoD
07-23-2003, 09:24 PM
heres a screenshot of what i see:

Eibro
07-23-2003, 09:37 PM
You must be using Linux. It doesn't support that kind of advanced browsing. You're going to need a more powerful operating system, say, Windows 95.

slaveofthenet
07-23-2003, 09:40 PM
That's odd. You're also missing e-mail and www buttons.

RoD
07-23-2003, 09:51 PM
nm i think i know what it is, i turned off a bunch of activex and java stuff, nm im dumb.

gcn_zelda
07-23-2003, 10:21 PM
um... yeah... you are :P

ygfperson
07-24-2003, 10:23 AM
Originally posted by RoD
nm i think i know what it is, i turned off a bunch of activex and java stuff, nm im dumb.
Hmm... that's odd... I didn't know these pages used that stuff.

RoD
07-24-2003, 10:33 AM
well thats all i can think of, i mean everyone else sees them and i used too, problem is i just noticed they are missing. Its no big or i'd mess with my security and firewall settings.

Hammer
07-24-2003, 04:53 PM
Do you have an ad blocker? One of mine did something screwy the other day, and the buttons stopped displaying (wasn't the profile button though). I tracked it down to a specific string in the request for the image that was being blocked by the anti-ad software.