PDA

View Full Version : Problem



Ken12
04-19-2003, 11:53 AM
i have one problem over here. i just downloaded the internet explorer browser from the internet.
after i install it.. i used to browse the net.
but the problem occured like this..
everytime i type in a address in the bar there and click. It will appear a security content advisor.
it ask me for passwords. wat a $$$$ is that?
hlpe me pls.......



have u guys faced the same problem before?
hope to know faster,thanks!~

Fountain
04-19-2003, 02:18 PM
Umm dunno. Maybe parental controls are set up or something.

So the question is-what are you typing in there?

:D

ken12
04-23-2003, 02:22 AM
i just type www.hotmail.com in the address bar there.
suddenly it just gives me problem.
Appear a security content advisor which needs urs passwords.
it's just a crazy thing, help pls!!!

The Dog
04-23-2003, 02:45 AM
Goto "Tools/Internet Options..." on the menu. Click the security tab, then check to see if everything is the way it should be.

ken12
04-23-2003, 09:39 AM
When i go to the internet option bar there? it just provide me nothing but the question marks to ask me to put in the passwords.
that's quite weirds..........
help

Nutshell
04-25-2003, 08:04 PM
screenshot?

confuted
04-26-2003, 06:05 PM
have you tried typing in your email addy and password for hotmail? They're both owned by MS...