PDA

View Full Version : The "Show us your desktop!" Thread



Pages : [1] 2

face_master
11-12-2002, 02:18 AM
Show us your desktop! Here's mine...

RoD
11-12-2002, 05:02 AM
most of my proggies are in the start menu, ya want that photo too?

Davros
11-12-2002, 07:34 AM
Only Siouxsie Sioux will do.

Govtcheez
11-12-2002, 07:47 AM
Here's (http://www.flashdaddee.com/forums/attachment.php?s=&postid=6791) my desktop. That pic's almost a year old, but not much has changed (I've got a more comfortable chair now).

Imperito
11-12-2002, 08:15 AM
My desktop:

damonbrinkley
11-12-2002, 08:39 AM
Here's my Gnome2 desktop.

biosninja
11-12-2002, 09:18 AM
most of my proggies are in the start menu

same here.

Prelude
11-12-2002, 09:39 AM
Prelude - Programming with attitude:

MethodMan
11-12-2002, 11:02 AM
@ Face Master, you have a folder To Burn. I had the same thing a month ago. I was upgrading to XP, so I made a folder of everything I wanted to burn.

Fredd
11-12-2002, 12:17 PM
Here's mine, changed the background, mods would probably have deleted my post if i kept my old one :D

Sang-drax
11-12-2002, 01:17 PM
mine:

Eibro
11-12-2002, 01:49 PM
Ooooh yeah. I'll get one of my Mandrake desktop next time i'm on there.

RoD
11-12-2002, 01:52 PM
fred this may be a dumb question, but what o/s is that??

minesweeper
11-12-2002, 02:12 PM
mine:

Inept Pig
11-12-2002, 02:27 PM
This is probably mine..

damonbrinkley
11-12-2002, 02:40 PM
Ride or Die, It's Linux with fluxbox as the window manager.

RoD
11-12-2002, 02:50 PM
must....get.....linux

thnx

SilentStrike
11-12-2002, 03:20 PM
Here is mine. KDE 3 on Red Hat 8.0.

Fountain
11-12-2002, 03:56 PM
Ok, explain how the IMG thing works again-please. It NEVER seems to work for me!

Muttering.....

My desktop may be boring, but hey you may be interested.

RoD
11-12-2002, 04:02 PM
just go down to attachments and attach the image file.

FillYourBrain
11-12-2002, 04:16 PM
silentstrike, you're using GAIM in kde? I don't understand this aspect of linux, are all programs useable in all GUIs? I've been using Gnome and got KDevelop to work but I needed to add some components from KDE. Very confusing for a linux newbie.

Cgawd
11-12-2002, 04:21 PM
Dual Monitors on my GF4TI4600 !! Wahoo(had to cut quality because file was huge)

SilentStrike
11-12-2002, 04:28 PM
As long as you have the GNOME libs installed, you can run GNOME apps (gaim being the one I use most frequently). If you have the KDE libs, you can run KDE apps. Your current window manager / desktop enviroment doesn't matter (although it does ensure you have correctly configured and installed libraries for the one you are running).

If you choose to install both enviroments from the start (bloat cries the hardcore linux user, oh well :) ), it saves a lot of frustration, especially if you are new.

Fountain
11-12-2002, 04:46 PM
Thanks ROD.Appreciate it.

Man, why do i STILL have trouble doing this?

Fountain
11-12-2002, 04:48 PM
Oh, I meant to say it wouldnt work was it was too big a file!

Reduced two settings in resolution did it! Why is my writing so big? lol :p

Cgawd
11-12-2002, 04:50 PM
how bout a pic of ur desks(this pic is old)

Govtcheez
11-12-2002, 05:36 PM
Where'd you guys get your wallpapers from? There's some that I really like (esp Inept Pig, Imperito, and biosninja)

Sentaku senshi
11-12-2002, 05:44 PM
Well mine

biosninja
11-12-2002, 05:45 PM
Where'd you guys get your wallpapers from? There's some that I really like (esp Inept Pig, Imperito, and biosninja)

Got mine from : Digital Blasphemy (http://www.digitalblasphemy.com/)

xds4lx
11-12-2002, 05:45 PM
my pic messed up so i deleted it and here it is again:

BMJ
11-12-2002, 06:06 PM
http://www.digitalblasphemy.com

Imperito
11-12-2002, 06:22 PM
This thread brought to my attention how old my wallpapers are, So I'll get new ones after I post this.

My laptop's desktop:

Imperito
11-12-2002, 06:34 PM
My desktop's new desktop:

Imperito
11-12-2002, 06:36 PM
And my laptop's:

biosninja
11-12-2002, 06:36 PM
My 2'nd pc at work :

RoD
11-12-2002, 06:47 PM
heres one that'll mess with ya (same thing if u take a pic with the starmenu up, then make it yer background haha)

DarkViper
11-12-2002, 06:57 PM
HOLY ****! you all have awsome backgrounds with your Linux or windows XP/ME/2000 desktops!

how long has it been since anyone seen a windows 98 desktop :D well ill treat you, with the oportunity to laugh in my face.

Imperito
11-12-2002, 07:07 PM
bios, do you have like a cardboard covering for the bottom part of your screen? :p

Waldo2k2
11-12-2002, 09:41 PM
heres mine, i've even got the shortcuts organized

OneStiffRod
11-12-2002, 10:14 PM
TAKE THIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kermi3
11-12-2002, 10:21 PM
Wow...I didn't think anyone had more icons than me....I just deleted a bunch icons and sorted stuff into folders...How can you find anything, I had massive problems whenever one thing shifted and it was all mixed up. At least get rid of the AOL junk heh.

OneStiffRod
11-12-2002, 10:33 PM
I don't know why ppl get dizzy when they see my Notebook Desktop - the organization is very simple - everything new and currently being used is to the right.....

TheUnheardHuman
11-12-2002, 10:54 PM
i couldnt resist

macs_rule
11-13-2002, 01:04 AM
Here is my osx desktop
MACS RULE!
and osx is the bomb

biosninja
11-13-2002, 10:05 AM
bios, do you have like a cardboard covering for the bottom part of your screen?

No, dunno what went wrong with the upload. It should be fixed now. uploaded it again

DarkViper
11-13-2002, 11:31 AM
still nothing. whats wrong. ill snap a pic of my desktop soon. let me warn you, it aint nothing like everyone elses. full of shortcuts.

Brian
11-13-2002, 01:22 PM
uhh

RoD
11-13-2002, 01:39 PM
thats screams govtcheez....

biosninja
11-13-2002, 01:43 PM
@ Brian, huh?

Brian
11-13-2002, 02:34 PM
that's my desktop.

No fancy polished switches and dials.

Just good ole plain blue.