PDA

View Full Version : Terabyte System



Driveway
09-09-2002, 05:39 PM
I was watching TV and some people made a terabyte system. That's 1000 gigabytes, I was awesome. I wish I had one of those.

Aran
09-09-2002, 05:42 PM
terabyte is 1024 GBs, i think.

>> i was awesome

glad to hear that :)

Driveway
09-09-2002, 05:43 PM
Ehh, 1000, 1024, it's still a lot

Nick
09-09-2002, 05:54 PM
google stores over a terabyte of human conversations.

Eibro
09-09-2002, 05:57 PM
The technology has been around for a looonnng time.

MethodMan
09-09-2002, 06:22 PM
When would you have to store that kind of information?, I guess it would be worthless for a PC.

Eibro
09-09-2002, 06:34 PM
I know they have them in hospitals for some reason or another. All those high resolution scans?

RoD
09-09-2002, 06:46 PM
10021gb's actually.

I have one in my server, you wouldn't think it was alot but i moved the server to my school one day onto their t1 line and downloaded ALOT of mp3s and programs. I have 400gb's of mp3s alone lol, i want another one but they r so damn expensive.

kermi3
09-09-2002, 09:45 PM
Originally posted by Nick
google stores over a terabyte of human conversations.


Why would google store so many conversations...whose conversations?

DavidP
09-09-2002, 10:14 PM
Why would google store so many conversations...whose conversations?


They are watching us....
*X-Files music*