PDA

View Full Version : Stupid IE question



Govtcheez
07-01-2002, 08:34 AM
OK, now that I've moved to a new workstation, I need to redo my old settings. One of these was so that IE would reload a page everytime I went to it (instead of only doing it when I hit refresh). I can't find the option now - anyone know where it is (IE 5.5)

Sebastiani
07-01-2002, 08:39 AM
Tools->Internet Options->("General" Tab)->Settings

Govtcheez
07-01-2002, 08:41 AM
Great, thanks, Seba - I looked there, but didn't see it the first time. Or something.

Thanks again! :D