PDA

View Full Version : AktiF : clock speeds to find target system



doubleanti
06-28-2002, 11:56 PM
Since I got an upgrade, my AktiF ran 3x+faster, so to prepare for a 5.3, I plan to rewrite my effects and add new ones. To do this I need to have an idea what clock speed the target system is, and get my program smoothly running close to that. Hopefully my system is a bit faster than the average so I can do it quicker. But this would all help get a 5.3 out to you all faster okay? Thank you very much! Respond if or if not you plan to check out the 5.3. Any questions? Feel free to reply on this thread or via PMs. Thank you!

ygfperson
06-30-2002, 07:40 PM
is there anyway to convince you to change your drawing method to one that works on my computer?

muttski
06-30-2002, 08:33 PM
This has been bothering me for quite some time now, wtf is Aktif

doubleanti
06-30-2002, 09:19 PM
Er... it's my journal program with all those fikky graphics that the people here apparently respond well to. :)