PDA

View Full Version : Weird /. errors



Govtcheez
03-11-2002, 01:57 PM
This happens sporadically whenever I try to access slashdot from work. I'm on IE 5.5, and Win 2K.

If I try to use my bookmark or just type in www.slashdot.org into my address bar, it begins to try to download the file "/" from the site, and it won't let me go there.

Any ideas?

no-one
03-11-2002, 01:58 PM
you have any kind of blocking software at work?

Govtcheez
03-11-2002, 01:59 PM
Yeah, but that's not the way it works. It also only does that when I try to go to the front page. I just went to www.slashdot.org/sdfsadf and it worked fine - it brought up a 404 like it should, and I was able to browse the site... Weird.

no-one
03-11-2002, 02:00 PM
well im lost... who knows...

Fordy
03-11-2002, 02:21 PM
Sounds like whatever the browser is trying to load doesnt have a proper mime type defined......therefore it is dumping it into a file instead of viewing it.......thats one guess anyway...

My advice; drop IE like the pile of poo it is....Its a pretty good browser, but its intergration into the system can be a pain in the butt as you cant reinstall it if something goes to pot

Get Opera like me....

Govtcheez
03-11-2002, 02:22 PM
Maybe I should mention I can't install anything on this computer...

Fordy
03-11-2002, 02:26 PM
Oh right....then your screwed......

ober
03-11-2002, 02:29 PM
sounds like you have a... hmm.. yeah.. i dunno...

Brian
03-11-2002, 02:34 PM
Originally posted by ober5861
sounds like you have a... hmm.. yeah.. i dunno...

And the award for shameless post count incrementation goes to...

Govtcheez
03-12-2002, 08:50 AM
Well, this is weird. It works just fine today... (I got my first first post!)