Uninstalling Apache problems

This is a discussion on Uninstalling Apache problems within the Tech Board forums, part of the Community Boards category; I have a problem after uninstall Apache Server 2.0. That's what I have done: First I download 2nd last best ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Juneda
    Posts
    287

    Uninstalling Apache problems

    I have a problem after uninstall Apache Server 2.0. That's what I have done:

    First I download 2nd last best version of Apache from it's site; installed on my pc, configured with 'localhost' as Network Domain and Server Name, select the typical installation, and finally finish the installation. I have test to see how it works browsing to 'http://localhost' and I can see the next:

    Code:
    If you can see this, it means that the installation of the Apache web server software on this system was successful...
    etc etc...
    At the end there's the Apache's logo.
    That's the Apache's default page. It seems to run right. After that I stopped the server, uninstalled it from 'Start/Configuration/
    Control Panel/Add-remove programs' and it seems to be all right.

    But now I have run my own server, try to connect to 'http://localhost' and my server doesn't receives anything, but the browser shows me the Apache's default page, and if I try to connect using the IP of my pc inside the LAN (172.16.0.4) it appears a 'sample-like' page that says 'It works!', and still my server doesn't receive any connection.

    My server works listening on port 80, and before install/uninstall Apache it was working well, but now seems like someother server catches the connections before they arrive to my own server. But if I try to connect to that LAN IP from other pc's from inside the LAN, my server works as before, so I think that something from Apache has not been unistalled. What's that? And how can I solve that problem?

    Thank's in advance
    Niara

    P.S. I have been searching a bit more on the net and I have find something to uninstall the Apache2 services; from the command promp execute 'sc.exe' and delete the service, so I have done

    Code:
    c:\>sc delete Apache2
    //and the result is
    [SC] Open Service FAILED 1060:
    Specified service doesn't exist as installed service//it's a literal translation from the original nonenglish result
    so the Apache service isn't working.
    Last edited by Niara; 04-05-2007 at 01:28 PM.

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Juneda
    Posts
    287
    Hello, problem solved!

    If someone has the same prolem as me: go to 'Start -> Shut down -> wait -> press power button -> wait while windows is loading -> well, wait a bit more' and magically all is working without problems

    Niara

Popular pages Recent additions subscribe to a feed

Similar Threads

  1. Apache config
    By lruc in forum A Brief History of Cprogramming.com
    Replies: 12
    Last Post: 01-23-2009, 04:41 PM
  2. No clue how to make a code to solve problems!
    By ctnzn in forum C Programming
    Replies: 8
    Last Post: 10-16-2008, 03:59 AM
  3. Apache help
    By RoD in forum Tech Board
    Replies: 2
    Last Post: 10-17-2004, 08:37 PM
  4. contest problems on my site
    By DavidP in forum Contests Board
    Replies: 4
    Last Post: 01-10-2004, 09:19 PM
  5. DJGPP problems
    By stormswift in forum C Programming
    Replies: 2
    Last Post: 02-26-2002, 04:35 PM

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21