Nero Burning ROM - "Invalid Field in Parameter"

This is a discussion on Nero Burning ROM - "Invalid Field in Parameter" within the Tech Board forums, part of the Community Boards category; I've never heard of this problem before and searching google yields absolutely no assistance. Nero works just fine on my ...

  1. #1
    Magically delicious LuckY's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    856

    Nero Burning ROM - "Invalid Field in Parameter"

    I've never heard of this problem before and searching google yields absolutely no assistance. Nero works just fine on my PC, but on my new Sony laptop trying to burn (with the internal DVDRW/CDRW) immediately causes nero to print the messages "Invalid field in parameter" then "cannot perform start of disk-at-once."

    Any of you people ever have this problem? I tried installing ForceASPI, but it makes no difference at all.

  2. #2
    PC Fixer-Upper Waldo2k2's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,001
    check to see if your drive has newer drivers...or if you recently updated them, roll back to the originals. If none of that works, see if Nero has an update, what version are you running (the current version is 6.3, with 6.6 coming in november).
    PHP and XML
    Let's talk about SAX

  3. #3
    Magically delicious LuckY's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    856
    Thanks for the reply. Actually it is a new laptop (a few weeks old) and the drive works fine (I burned a CD using Windows Media Player). The version I have is 6.0.0.11 or so. I'm going to go try using the latest version and see what happens.

  4. #4
    PC Fixer-Upper Waldo2k2's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,001
    ok, but just so you know, just because the laptop is new doesn't mean the drive isn't, it's most likely not a model that came out a few weeks ago. Most computer companies like to stick with drives that have been tested, so chances are there are new drivers/firmware for it. But yeah, updating Nero is a good idea.
    PHP and XML
    Let's talk about SAX

  5. #5
    Magically delicious LuckY's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    856
    Got it working. Just uninstalled all Nero products and installed the latest version and the burn went well.

  6. #6
    5|-|1+|-|34|) ober's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    4,429
    Excellent

Popular pages Recent additions subscribe to a feed

Similar Threads

  1. Looking for a little assistance with item class design...
    By Raigne in forum Game Programming
    Replies: 5
    Last Post: 10-22-2008, 09:55 AM
  2. Please critique and suggest improvements for parser
    By Queue in forum C Programming
    Replies: 14
    Last Post: 09-28-2006, 09:28 PM
  3. Problem with Visual C++ Object-Oriented Programming Book.
    By GameGenie in forum C++ Programming
    Replies: 9
    Last Post: 08-30-2005, 12:21 AM
  4. i am not able to figure ot the starting point of this
    By youngashish in forum C++ Programming
    Replies: 7
    Last Post: 10-07-2004, 03:41 AM

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21