Longtime problem

This is a discussion on Longtime problem within the Tech Board forums, part of the Community Boards category; Hey all, I figured I'd throw this out there just in case someone else had the problem or knew how ...

  1. #1
    5|-|1+|-|34|) ober's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    4,429

    Longtime problem

    Hey all, I figured I'd throw this out there just in case someone else had the problem or knew how to fix it.

    I upgraded to XP Pro back in March and everything works great, EXCEPT.... everytime I boot up, I get a message that the OS has found new hardware (VIA bus master) and opens the utitility to try and install the driver for it. Here's my specs:

    Motherboard: Asus A7M266 (First release)
    CPU: AMD Thunderbird 1.2 GHz (200 MHz FSB)
    RAM: 256 Mb DDR PC1600

    I've searched all over the web and tried installing the latest VIA drivers, but to no avail.

    Does anyone have any ideas?
    EntropySink. You know you have to click it.

  2. #2
    RoD
    RoD is offline
    Redundantly Redundant RoD's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Missouri
    Posts
    6,331
    sure! After it does it right click on my computer and select properties.

    Click on the hardware tab, and go down to the middle and select the button "device manager".

    Now find the device with eh "!" in yellow and right click on it.

    Select disable.

    Now its not going to come up anymore to its enabled.

  3. #3
    5|-|1+|-|34|) ober's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    4,429
    Tried it... it always comes back...

    anyone else?
    EntropySink. You know you have to click it.

  4. #4
    &TH of undefined behavior Fordy's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    5,789
    Have you tried your mobo's website to see if other people have had a similar problem?

  5. #5
    5|-|1+|-|34|) ober's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    4,429
    I checked a while ago, but not recently... I'll look again, thanks for the idea Fordy.
    EntropySink. You know you have to click it.

Popular pages Recent additions subscribe to a feed

Similar Threads

  1. Need help understanding a problem
    By dnguyen1022 in forum C++ Programming
    Replies: 2
    Last Post: 04-29-2009, 04:21 PM
  2. Memory problem with Borland C 3.1
    By AZ1699 in forum C Programming
    Replies: 16
    Last Post: 11-16-2007, 10:22 AM
  3. Someone having same problem with Code Block?
    By ofayto in forum C++ Programming
    Replies: 1
    Last Post: 07-12-2007, 08:38 AM
  4. A question related to strcmp
    By meili100 in forum C++ Programming
    Replies: 6
    Last Post: 07-07-2007, 02:51 PM
  5. WS_POPUP, continuation of old problem
    By blurrymadness in forum Windows Programming
    Replies: 1
    Last Post: 04-20-2007, 06:54 PM

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21