Problem in debugging in Eclipse

This is a discussion on Problem in debugging in Eclipse within the Linux Programming forums, part of the Platform Specific Boards category; Hi ! I am facing problem in debugging my C++ project in Eclipse. I am using QT libraries in my ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    104

    Problem in debugging in Eclipse

    Hi !

    I am facing problem in debugging my C++ project in Eclipse.

    I am using QT libraries in my project.......

    When I start debugging It recursively go into the QT library and move from one library to

    another for long time.......

    I have used F5,F6,F7 for step over etc. but it still goes in QT library......

    Can Anybody tell me how can I skip these movement while debugging.....

    Thanks

  2. #2
    Crazy Fool Perspective's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Canada
    Posts
    2,640
    If you don't step into any QT function calls you shouldn't get lost in the QT libraries. If you do you can try to keep using step return to return from the function call or set a break point at the next place in your code and just run.

Popular pages Recent additions subscribe to a feed

Similar Threads

  1. WS_POPUP, continuation of old problem
    By blurrymadness in forum Windows Programming
    Replies: 1
    Last Post: 04-20-2007, 07:54 PM
  2. debugging problem
    By XX@nnX in forum Windows Programming
    Replies: 0
    Last Post: 09-27-2006, 11:20 AM
  3. Laptop Problem
    By Boomba in forum Tech Board
    Replies: 1
    Last Post: 03-07-2006, 06:24 PM
  4. Weird problem on '02 3.4L V6 auto
    By VirtualAce in forum A Brief History of Cprogramming.com
    Replies: 8
    Last Post: 01-12-2006, 12:05 AM
  5. half ADT (nested struct) problem...
    By CyC|OpS in forum C Programming
    Replies: 1
    Last Post: 10-26-2002, 09:37 AM

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21