Vector not working!!

This is a discussion on Vector not working!! within the C++ Programming forums, part of the General Programming Boards category; I am trying to learn how to use vector and stuff related to it but I've gone to 15 websites ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    27

    Vector not working!!

    I am trying to learn how to use vector and stuff related to it but I've gone to 15 websites plus this but it is still not working i am trying to use
    Code:
    vector<int> test;
    (i am showing this one because it came up with less errors)
    The errors:
    [code]
    'vector' undeclared(first use this function)

    expected primary-expression before "int"

    expected ';' before "int"
    [\code]

    thank you in advance
    compiler:dev-C++
    asr

  2. #2
    and the hat of wrongness Salem's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    The edge of the known universe
    Posts
    32,531
    Try pressing the 'edit' button at the bottom of your post, and not spamming the board with 3 separate broken attempts at using code tags.
    If you dance barefoot on the broken glass of undefined behaviour, you've got to expect the occasional cut.
    If at first you don't succeed, try writing your phone number on the exam paper.
    I support http://www.ukip.org/ as the first necessary step to a free Europe.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    27
    k sory
    compiler:dev-C++
    asr

  4. #4
    Registered User mrafcho001's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    483
    Code:
    //Did you forget?
    #include <vector>
    using namespace std;

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    27
    yes...i must really look like an idiot
    compiler:dev-C++
    asr

Popular pages Recent additions subscribe to a feed

Similar Threads

  1. Function not working
    By sloopy in forum C Programming
    Replies: 31
    Last Post: 11-12-2005, 07:08 PM
  2. Program Not working Right
    By raven420smoke in forum C++ Programming
    Replies: 2
    Last Post: 09-16-2005, 03:21 AM
  3. Trying to eject D drive using code, but not working... :(
    By snowfrog in forum C++ Programming
    Replies: 3
    Last Post: 05-07-2005, 07:47 PM
  4. x on upper right corner not working
    By caduardo21 in forum Windows Programming
    Replies: 1
    Last Post: 02-20-2005, 07:35 PM
  5. cygwin -> unix , my code not working properly ;(
    By CyC|OpS in forum C Programming
    Replies: 4
    Last Post: 05-18-2002, 04:08 AM

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21