Help!!!

This is a discussion on Help!!! within the C++ Programming forums, part of the General Programming Boards category; Ok, I just finished programming my final project and when I build it in release mode it works fine on ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    22

    Exclamation Help!!!

    Ok, I just finished programming my final project and when I build it in release mode it works fine on my computer... But when I go to run it at home or on any other computer it refuses to do anything. I double click on the executable and it does nothing... not even an error message!

    What is wrong with it! I don't want to throw a year's work down the drain!

  2. #2
    Registered User hk_mp5kpdw's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Northern Virginia/Washington DC Metropolitan Area
    Posts
    3,806
    What kind of a project is it? What about running the debug build version of the program? You're not giving us much to go on.
    "Owners of dogs will have noticed that, if you provide them with food and water and shelter and affection, they will think you are god. Whereas owners of cats are compelled to realize that, if you provide them with food and water and shelter and affection, they draw the conclusion that they are gods."
    -Christopher Hitchens

  3. #3
    Its hard... But im here swgh's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    England
    Posts
    1,479
    It might be that the files logged on the other computers do not reconise the ones in your programs, im not certain, but it's a guess. I had the same problem once, and it was because my program was handling modules that called for instructions another computer or compiler did not understand

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    22
    Ok, heres some more information.
    I am using a couple Active X controls...
    It is an MFC project.

    I made the release version of the progam because I want to run it at home but as I said it just doesnt do anything. I'm not sure what is different between the computers... Maybe the activeX arent installs the same way or its looking for a file thats not there or something. I really have no way of knowing whats wrong because i dont get an error message.

  5. #5
    and the hat of wrongness Salem's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    The edge of the known universe
    Posts
    32,742
    If you compiled it with the "student" edition of the Microsoft compiler, then there is (IIRC) a clause in the licence which basically forbids redistribution (running it on another machine basically).

    Or perhaps try creating a simple "hello world" application and see if that runs successfully as you move it from machine to machine.
    If you dance barefoot on the broken glass of undefined behaviour, you've got to expect the occasional cut.
    If at first you don't succeed, try writing your phone number on the exam paper.
    I support http://www.ukip.org/ as the first necessary step to a free Europe.

Popular pages Recent additions subscribe to a feed

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21