Debugging error

This is a discussion on Debugging error within the C Programming forums, part of the General Programming Boards category; I get the following error code: error: expected ‘=’, ‘,’, ‘;’, ‘asm’ or ‘__attribute__’ before ‘struct’...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    15

    Debugging error

    I get the following error code: error: expected ‘=’, ‘,’, ‘;’, ‘asm’ or ‘__attribute__’ before ‘struct’

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Poland
    Posts
    682
    Quote Originally Posted by vexed View Post
    I get the following error code: error: expected ‘=’, ‘,’, ‘;’, ‘asm’ or ‘__attribute__’ before ‘struct’
    How the hell could anyone know what causes this if you didn't deign to post any code?
    I never put signature, but I decided to make an exception.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    1,832

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Ontario Canada
    Posts
    9,547
    Quote Originally Posted by vexed View Post
    I get the following error code: error: expected ‘=’, ‘,’, ‘;’, ‘asm’ or ‘__attribute__’ before ‘struct’
    Ok... since there seems to be an epidemic of people who think we're all psychic....

    Post your code!

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    15
    Sorry I accidentally posted twice, once without code.

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Ontario Canada
    Posts
    9,547
    Quote Originally Posted by vexed View Post
    Sorry I accidentally posted twice, once without code.
    I still don't see any code...

Popular pages Recent additions subscribe to a feed

Similar Threads

  1. Getting an error with OpenGL: collect2: ld returned 1 exit status
    By Lorgon Jortle in forum C++ Programming
    Replies: 6
    Last Post: 05-08-2009, 08:18 PM
  2. Making C DLL using MSVC++ 2005
    By chico1st in forum C Programming
    Replies: 26
    Last Post: 05-28-2008, 01:17 PM
  3. We Got _DEBUG Errors
    By Tonto in forum Windows Programming
    Replies: 5
    Last Post: 12-22-2006, 04:45 PM
  4. Post...
    By maxorator in forum C++ Programming
    Replies: 12
    Last Post: 10-11-2005, 08:39 AM
  5. Dikumud
    By maxorator in forum C++ Programming
    Replies: 1
    Last Post: 10-01-2005, 06:39 AM

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21