Odd bug

This is a discussion on Odd bug within the A Brief History of Cprogramming.com forums, part of the Community Boards category; When I log on the cprogramming logo is fubared like the picture below? And it has been like this for ...

  1. #1
    Super Moderater.
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    374

    Odd bug

    When I log on the cprogramming logo is fubared like the picture below? And it has been like this for some time now. I don't know if it's just me. I'm using IE. Is anyone else experiencing this?

    Attached Images Attached Images  
    Last edited by treenef; 01-18-2006 at 02:54 PM.

  2. #2
    S Sang-drax's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Göteborg, Sweden
    Posts
    2,072
    Try shift-clicking on the refresh button.
    Last edited by Sang-drax : Tomorrow at 02:21 AM. Reason: Time travelling

  3. #3

    Join Date
    May 2005
    Posts
    1,041
    >> I'm using IE
    I'm not immature, I'm refined in the opposite direction.

Popular pages Recent additions subscribe to a feed

Similar Threads

  1. gaks bug?
    By Yarin in forum A Brief History of Cprogramming.com
    Replies: 5
    Last Post: 08-31-2008, 02:47 PM
  2. Debugging a rare / unreproducible bug..
    By g4j31a5 in forum A Brief History of Cprogramming.com
    Replies: 18
    Last Post: 08-05-2008, 12:56 PM
  3. ATL bug of CComPtr?
    By George2 in forum Windows Programming
    Replies: 6
    Last Post: 04-07-2008, 07:52 AM
  4. new type: even or odd
    By nbo10 in forum C++ Programming
    Replies: 7
    Last Post: 09-05-2003, 11:17 AM
  5. Homework help
    By Jigsaw in forum C++ Programming
    Replies: 2
    Last Post: 03-06-2002, 04:56 PM

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21