Windows Media is not working!!!

This is a discussion on Windows Media is not working!!! within the A Brief History of Cprogramming.com forums, part of the Community Boards category; For some reason, my windows media player and other players suddenly wouldn't play anything at all. When i open a ...

  1. #1
    Computer guy
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    I'm lost!!!
    Posts
    200

    Angry Windows Media is not working!!!

    For some reason, my windows media player and other players suddenly wouldn't play anything at all. When i open a media file, it just freeze up the whole thing or going real so (the media file doesn't play but the screen is almost like freeze up). I check the task manager and check the CPU, the player took 99 percent usage. What on earth is going on, can somebody help me with this. Thanks
    Hello, testing testing. Everthing is running perfectly...for now

  2. #2
    Bob Dole for '08 B0bDole's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    618
    do a housecall scane, could be a virus. Also, try other videos, could be the file itself.

    edit: take my adive and spelling with a grain of salt because im taking it with a bere.
    Hmm

  3. #3
    Computer guy
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    I'm lost!!!
    Posts
    200
    Quote Originally Posted by B0bDole
    do a housecall scane, could be a virus. Also, try other videos, could be the file itself.
    Nope, my computer is free of virus and spyware, because i scan it every saturday, as well as spyware. It is not the file itself. I open the old media files that could play a long time ago and it does the same thing.
    Last edited by hdragon; 11-18-2005 at 05:47 AM.
    Hello, testing testing. Everthing is running perfectly...for now

Popular pages Recent additions subscribe to a feed

Similar Threads

  1. Script errors - bool unrecognized and struct issues
    By ulillillia in forum Windows Programming
    Replies: 10
    Last Post: 12-18-2006, 04:44 AM
  2. uninstalling windows media player 10
    By MisterSako in forum Tech Board
    Replies: 0
    Last Post: 05-27-2006, 12:53 PM
  3. I dont get this working on gcc it works fine in windows
    By wise_ron in forum C Programming
    Replies: 8
    Last Post: 05-08-2006, 06:33 AM
  4. Question..
    By pode in forum Windows Programming
    Replies: 12
    Last Post: 12-19-2004, 07:05 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 08-18-2004, 08:39 AM

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21