Visual Studi/IE Crash

This is a discussion on Visual Studi/IE Crash within the A Brief History of Cprogramming.com forums, part of the Community Boards category; Hi, i have recently installed visual studio, and now for the first time i run IE after a reboot, it ...

  1. #1
    Registered User (TNT)'s Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    UK
    Posts
    339

    Cool Visual Studi/IE Crash

    Hi,

    i have recently installed visual studio, and now for the first time i run IE after a reboot, it crashes, in that the top cornter of ie says gray for about 20 seconds then i can use the program, otherwise it is completely inactive for the first 20 seconds, then after i have run it once it will run fine after that, until i reboot again.

    anyone know what is casuing this conflict?

    Thanks
    TNT
    TNT
    You Can Stop Me, But You Cant Stop Us All

  2. #2
    Registered User Fool's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    335
    Where's Dean...

    (He's our Microsoft guy, he can help you out)

    -Fool

  3. #3
    Registered User Esss's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    133
    Try updating Visual Studio to SP4 and IE to version 6.
    Ess
    Like a rat in a maze who says,
    "Watch me choose my own direction"
    Are you under the illusion
    The path is winding your way?
    - Rush

  4. #4
    Blank
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    1,034
    Most problems like this are contributed by DLL hell. Update your system to
    windows 2000 which fixes it.

  5. #5
    stupid_mutt
    Guest

    upgrade upgrade upgrade

    And when the next nt comes out, they say ohhh well to fix this thing you need to upgrade.

  6. #6
    Registered User (TNT)'s Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    UK
    Posts
    339

    Cool

    Hi,

    I have installed SP4 and upgraded to IE6 i dont have a copy of win2k so...

    And it is still crashing, and it has only been happening since i installed visual studio.

    Anyone know what the hell is wrong with them
    TNT
    You Can Stop Me, But You Cant Stop Us All

  7. #7
    aurė entuluva! mithrandir's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    1,209
    Sounds like either a corrupted installation, or you need to clean your registry out. The final solution might be to format you hard drive and reinstall. Try RegVac www.regvac.com - it can search for bad registry keys, which may fix your problem.

    Good luck.

  8. #8
    Registered User (TNT)'s Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    UK
    Posts
    339

    Red face

    Hi,

    I have formatted sice the problem first occured, infact i have upgraded most of the parts inside my comp, and the problem is still there, so it shoudnt be a corrupt instalation. Or reg keys as i have reinstalled it about 5 times.

    Anyone have any ideas...
    Thanks
    TNT
    You Can Stop Me, But You Cant Stop Us All

  9. #9
    aurė entuluva! mithrandir's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    1,209
    Have you searched on Microsofts site for any conflicts between IE and VS? You could maybe give them a call. Sorry, but if you did a format (not just a reinstall), then either there is an error on the installation disk of VS, or your hard drive is stuffed and you need to buy a new one. Anyone else got any idea's?

Popular pages Recent additions subscribe to a feed

Similar Threads

  1. We Got _DEBUG Errors
    By Tonto in forum Windows Programming
    Replies: 5
    Last Post: 12-22-2006, 05:45 PM
  2. C++ std routines
    By siavoshkc in forum C++ Programming
    Replies: 33
    Last Post: 07-28-2006, 01:13 AM
  3. load gif into program
    By willc0de4food in forum Windows Programming
    Replies: 14
    Last Post: 01-11-2006, 10:43 AM
  4. Errors with including winsock 2 lib
    By gamingdl'er in forum C++ Programming
    Replies: 3
    Last Post: 12-05-2005, 08:13 PM
  5. Learning OpenGL
    By HQSneaker in forum C++ Programming
    Replies: 7
    Last Post: 08-06-2004, 09:57 AM

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21