Eh?

This is a discussion on Eh? within the A Brief History of Cprogramming.com forums, part of the Community Boards category; Why do all the red links on the boards keep going blue? What is all that about??...

  1. #1
    Black Mage Extraordinaire VegasSte's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    167

    Eh?

    Why do all the red links on the boards keep going blue? What is all that about??

  2. #2
    Confused Magos's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Sweden
    Posts
    3,145
    Hmmm, you sure you're not getting color blind?
    MagosX.com

    Give a man a fish and you feed him for a day.
    Teach a man to fish and you feed him for a lifetime.

  3. #3
    Black Mage Extraordinaire VegasSte's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    167
    No, it only happens every now and again, and is sometimes followed by several error messages saying it cannot load line 40 of some thread!

  4. #4
    End Of Line Hammer's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    6,231
    When all else fails, read the instructions.
    If you're posting code, use code tags: [code] /* insert code here */ [/code]

  5. #5
    Just a Member ammar's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    953
    do you mean links like Community Boards, ....
    Could they become red, if they are set to be red, I don't think they can become blue, and I don't think it's due to that problem.
    none...

  6. #6
    Black Mage Extraordinaire VegasSte's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    167
    Hammer's links highlight the problem, but do not provide the answer, they just say they are looking into it....


    ...have you found out why it does it yet?

  7. #7
    It's full of stars adrianxw's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    4,831
    >>> ...have you found out why it does it yet?

    I asked again on the moderators board earlier this week, it would seem the answer to your question is - no.
    Wave upon wave of demented avengers march cheerfully out of obscurity unto the dream.

  8. #8
    Banned master5001's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Visalia, CA, USA
    Posts
    3,685
    Maybe your browsers are stupid, I'm not seeing anything like what you are describing (I'm using mozilla 1.2).

  9. #9
    Registered User Nutshell's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    1,020
    Could it be because you've visited the links so they become a different color? ANd when your browser refreshes the history they become red again?

  10. #10
    Microsoft. Who? MethodMan's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    1,198
    I originally thought it was this. If it is a new thread it will look yellow. If there are more than 15 repllies, or something like that, the post will turn red. And after a certain amount of time, they will turn purple. Why dont you post a picture?

    This is what I thought you are referring to
    Attached Images Attached Images  
    -MethodMan-

    Your Move:Life is a game, Play it; Life is a challenge, Meet it; Life is an opportunity, capture it.

    Homepage: http://www.freewebs.com/andy_moog/home.html

  11. #11
    Banned maes's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    744
    I had the same problem once, and let me guess, also diffrent font?

    Only if I could remember how I solved it

  12. #12
    Banned maes's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    744
    does it look like this :
    Attached Images Attached Images  

  13. #13
    Black Mage Extraordinaire VegasSte's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    167
    Yes it does!!
    Has the same happened to you?
    And how did you make it stop doing that?

  14. #14
    Banned maes's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    744
    Sadly I don't remember how I solved it.
    Maybe it stopped by it self, or did I format my HD. I don't remember confused:
    Also, when you look at the source of that page, there is a whole piece missing (like all the style definitions). I don't know why he does that.

    I know I was using IE 5.0 at that time. Maybe try a browserupdate.

    But at least you know you aren't the only one.

Popular pages Recent additions subscribe to a feed

Similar Threads

  1. Pointer...eh?
    By Glirk Dient in forum C++ Programming
    Replies: 19
    Last Post: 05-06-2005, 12:25 AM
  2. AVL tree balancing problem
    By sweets in forum C++ Programming
    Replies: 4
    Last Post: 05-06-2004, 01:17 PM
  3. eh, help?
    By The_Nymph in forum C Programming
    Replies: 2
    Last Post: 04-25-2002, 03:27 PM
  4. eh..eXcuse me for this question.. I want to learn..
    By mindrebel in forum C Programming
    Replies: 8
    Last Post: 04-23-2002, 08:45 AM
  5. Lvalue required, eh..
    By Linette in forum C++ Programming
    Replies: 13
    Last Post: 03-02-2002, 08:23 PM

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21